​Waarom TriX Comfort?

Verwarmen en ventileren​Koelen en ventileren

Bij TriX Comfort begrijpen we het belang van een comfortabel binnenklimaat in elk seizoen. Vloerverwarming is een bekende en gewaardeerde manier om uw huis te verwarmen en de koude wintermaanden te trotseren. Maar wist u dat ons TriX Comfort-systeem uw vloerverwarming nog veel veelzijdiger maakt?

Jaarlijkse Comfort met TriX

Met TriX Comfort kunt u niet alleen genieten van warme vloeren in de winter, maar ook van verfrissende vloerkoeling in de zomer. Het geheim zit in de plaatsing van de TriX-modules direct onder uw vloerverwarming.

Slim Ventileren voor Energiebesparing

Wij geloven in slimme oplossingen, en dat is waar Warmte-Terug-Win (WTW) ventilatiesystemen om de hoek komen kijken. Een goed geïsoleerd gebouw vereist adequate ventilatie. In plaats van lucht via traditionele plafondroosters in te blazen, wordt de lucht via onze TriX-modules in de vloer gevoerd. Dit heeft meerdere voordelen.

In de winter wordt de ingeblazen lucht opgewarmd door de vloerverwarming, waardoor er minder koude lucht de ruimte in komt. Dit resulteert in energiebesparing dankzij lagere aanvoertemperaturen voor verwarming. Met TriX Comfort maken we optimaal gebruik van de warmte die anders verloren zou gaan.

Snel, Efficiënt, en Comfortabel

Een ander voordeel is de snellere opwarming van de ruimte. Terwijl vloerverwarming vaak wat trager reageert, zorgt TriX Comfort ervoor dat de verwarmde lucht met kracht de ruimte in wordt geblazen, waardoor u sneller resultaat ziet.

In de zomer wordt het effect van de ingeblazen lucht nog versterkt, omdat deze extra wordt gekoeld door de vloerkoeling. TriX Comfort biedt u de mogelijkheid om een ruimte tot wel 5 tot 8 graden koeler te maken dan de buitentemperatuur, zonder dat dit een onaangename koude luchtstroom veroorzaakt.

Kies voor TriX Comfort - Energiezuinig Comfort

In essentie, als u op zoek bent naar een perfect systeem dat u in staat stelt om op een uiterst energiezuinige manier te verwarmen, koelen en ventileren, terwijl u geniet van maximaal comfort, dan is het TriX Comfort-systeem de ideale keuze.

Bent u klaar om het comfort in uw huis naar een hoger niveau te tillen? Ontdek wat TriX Comfort voor u kan betekenen en ervaar het verschil in elk seizoen.